Lokaler för uthyrning i dagsläget:

Serveringspaviljongen

I Serveringspaviljongen hittar du en större lokal som kan användas till exempelvis servering, fester, uppträdanden, konferenser, möten och danser. Den större lokalen är delbar till två mindre lokaler och står vanligtvis uppdukad i en serveringsdel och en danslokal som totalt rymmer 100 personer. Det finns ett utrustat kök med goda möjligheter för tillredning av enklare mat och dryck. I entrén finns två toaletter varav en är RWC. I dagsläget finns i ytterligare en del av lokalen ett rum som utnyttjas som vävstuga.  Byggnaden är delvis renoverad och kommer att fräschas upp ytterligare.

Snuskulan

Snuskulan är ett gammalt lusthus från 1800-talet som rymmer 5-15 personer för sommarverksamhet.
Lokalen kan t.ex. användas som möteslokal, doplokal, vigselrum, författarkvällar, yogalektioner och musikkonserter.
Möjligheterna är många i denna anrika vackra och ljusa lokal.

Kommande lokaler för uthyrning:

Teaterladan

Teaterladan byggdes 1902 och är idag i behov av renovering och är ej tillgänglig för uthyrning. Arbete pågår för att söka finansiella medel för denna upprustning. Lokalen är lämplig för sommarverksamhet och innehåller en scen, loger, toaletter och upphöjda åskådarplatser. Exempel på användningsområden är sommarteater, allsångskvällar, operaföreställningar, melodikryss med liveband m.m.

Danspaviljongen

Danspaviljongen är idag parkens huvudbyggnad som kommer att rivas och återuppbyggas i tidsenlig stil med övriga byggnader. När den nya byggnaden står klar kommer den att innehålla ett större cafékök, scen, danslokal, konferensrum och toaletter. Här kan man hålla större danser, konferenser/möten, fester, auktioner, teater- och musikföreställningar m.m.

Övrig byggnad:

Vaktmästarbostaden

Vaktmästarbostaden är ett mindre tvåvåningshus som har rustats upp och kommer utgöra kontor och mindre möteslokal för Seniorföreningarna: PRO Kalmar och SKPF avd 48 för närvarande, samt föreningen KalmarParken.

Rulla till toppen